ВИПУСК 2012 - НА ДОБЪР ПЪТ !!!


2012-07-10

ВИПУСК 2012 - НА ДОБЪР ПЪТ !!!

Преди броени часове завърши церемонията по тържественото връчване на дипломите на Випуск 2012 на Колежи и гимназия по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец". Церемонията се проведе в поделението на Специализирания отряд за борба с тероризма. Дипломите и свидетелствата бяха връчени от командира на СОБТ комисар Кирил Димов.

Отличник на Випуск 2012 е Любомир Кацарски,а с отличен успех се дипломира Ристе Георгиев. Те получиха почетни плакети. С почетен плакет бе удостоен и Спасимир Пиперков, за показани високи спортни качества и достойно представяна на гимназията по охрана и сигурност в състезанието "Бодигард". На командира на поделението на СОБТ, комисар Кирил Димов, бе връчен почетен плакет на "Колежи и гимназия по охрана и сигурност"Св. Георги Победоносец".

Българска бодигард федерация удостои командира на СОБТ комисар Кирил Димов, с почетно отличие.То му бе връчено от шампионката в дисциплината "Ръкопашен бой", от първия открит шампионат на България Бодигард 2012, възпитаничката на Колеж по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец", Каролина Борисова.

Благодарим на всички инструктори, учители, преподаватели и приятели, които работиха неуморно за да достигне Випуск 2012 до този ден!

Изказваме и сърдечна благодарност на Главния секретар на МВР Главен комисар Калин Георгиев, който разреши и направи възможно провеждането на тази церемония.

Благодарим за гостоприемството и подкрепата на командира на СОБТ, комисар Кирил Димов !

Пожелаваме успех и на добър път на всички наши възпитаници!


назад