PROTECTING OTHERS – СИСТЕМА ЗА САМООТБРАНА БАЗИРАНА НА РЕАЛНОСТТА


2011-11-08

PROTECTING OTHERS – СИСТЕМА ЗА САМООТБРАНА БАЗИРАНА НА РЕАЛНОСТТА

Ученици от 12 клас, специалност „Лична охрана", бяха включени в семинар "Система за самоотбрана базирана на реалността"  с инструктор Джим Вагнер. Семинарът се проведе от 2 до 4 ноември в магазин CAMOUFLAGE.BG.

Семинарът включваше следните курсове:

Курс: Knife Survival - Методи и тактика за оцеляване при атаки с нож.

Курс: Protecting Others - Методи за професионални лични охранители.

Курс: Special Operation - Изучаване техниките на SWAT.

Нашите ученици се включиха в курса Protecting OthersМетоди за професионални лични охранители, който бе изпълнен с динамика, напрегнати ситуации, отработване на казуси и изучаване на техники и прийоми за опазване на живота и здравето, както на охраняваното лице, така и на бодигарда.

Освен незабравимото преживяване и многото нови знания и умения, в края на семинара учениците получиха за спомен и нож изработен от Бьокер и Джим Вагнер - Reality-Based Blade, Serrate Edge - специално издание от 111 бройки с автограф,тренировачна тениска Reality-Based Personal Protection System, бейзболна шапка Reality-Based Blade, сертификати за завършен курс;

Инструкторът на семинара Джим Вагнер е бивш войник, надзирател в затвор, улично ченге, офицер от SWAT, бодигард на дипломати, специален агент на правителството на САЩ за борба с тероризма след 11 септември, полицейски и военен инструктор по оръжията, тактика и защита.Много от световните елитни полицаи и военни единици са идвали при Джим Вагнер за обучение.Част от тях са: GSG 9, der Bundespolizeischule, ISTC in Pfullendorf, Israeli Operational Fitness Academy, Brazilian Air Force, Argentinian Special Operations Group, United States Marshal Service Special Operations Group, Trinidad & Tabago SUATT, Poliisikulu (Finnish Police Academy), U.S. Army, U.S. Marines, U.S. Coast Guard, U.S. Navy.


назад