ТЕ СА ПОБЕДИТЕЛИ!


2011-04-30

ТЕ СА ПОБЕДИТЕЛИ!

 

В състезанието взеха участие 9 отбора от колежите по охрана и сигурност в София и Стара Загора, отбор на Младежката секция на НСБО и отбор на Гимназия по охрана и сигурност, съставен от ученици  от 11 клас.

Съдии на състезанието бяха полковник Младен Илиев - НСО, подполковник Димитър Зимбилев - НСО, Симеон Георгиев - Военна полиция, Емил Стоянов - МВР, Светлан Стоянов - Българска федерация по бойни приложни спортове.

Автомобилите за състезанието бяха предоставени от фирма АВТОДЖЕТ с управител г-н Николай Стоименов. Фирмата е специализирана в пораджбата на автомобили и  автомобили под наем  http://autojet-bg.com/.Изказваме благодарност, за подкрепата и помощта, която фирма АВТОДЖЕТ оказва на Гимназия по охрана и сигурност при провеждане на състезанията „Бодигард".

За огромна наша радост и гордост отборът на Гимназия по охрана и сигурност с капитан Илиян Ценов зае трето място в крайното класиране! Въпреки, че всички останали отбори бяха изградени от колежани, момчетата на гимназията показаха дух, борбеност и безспорни качества! Тяхната специалност не напразно е „Лична охрана".

Купата им бе връчена от бригаден генерал Стоян Томчев - заместник-началник на Националната служба за охрана!

Расте млада и достойна смяна!

Честито на Спасимир, Илиян, Светлин-Страхил и Иван - вие наистина станахте победители!

И в навечерието на празника бихме искали да припомним далечната 2008 година, когато тези момчета - днешните победители се явяваха на  изпит за прием в гимназията  

http://security-school-bg.com/snimki/15 

http://security-school-bg.com/snimki/14 

 

 

 

 

 


назад