Всичко за бронежилетките


2010-11-13

Всичко за бронежилетките

Познаването на съвременните технологии за производство, както и на качествените характеристики на бронежилетките, е важно знание за учениците от гимназията. Те се подготвят за работа, както в структурите на армията и полицията, така и в частните охранителни структури, където ще се налага да прилагат знанията си и за характеристиките на добрите бронежилетки - как се произвеждат,как се тестват, кои са водещите производители и т.н.

Собственикът на българската фирма производител на бронежилетки МАРС Армор, д-р Пламен Ташков, не бе случайно избран да изнесе тази лекция. Фирмата спечели правото да доставя на контингентите ни в чужбина бронирани жилетки с уникална степен на защита. Фирмата е водещ производител в България на бронирани жилетки с високо качество за нуждите както на армия, полиция, охрана на затвори, така и на охранителни компании и банки от цивилния пазар. Произведени с висококачествени материали, противокуршумните бронежилетки  на фирмата притежават минималното тегло при висока степен на защита.

Лекцията бе съпроводена и с нагледно представяне на видовете бронирани жилетки и с много информация, както за производството така и за степента на защита, която осигуряват.

В знак на признателност и благодарност за отделеното време и за интересната и полезна лекция, д-р Пламен Ташков получи почетната значка на Гимназия по охрана и сигурност, като по този начин стана част от екипа, който учи и подкрепя единствената в България гимназия, подготвяща кадри в професионално направление сигурност.


назад