Статии


 • В КРАЯ НА ГОДИНАТА!

  2009-07-22

  В КРАЯ НА ГОДИНАТА!

  Вицепрезидентът на Bodyguard & Security Association (BSA)  връчи бележниците на учениците от гимназията по охрана и сигурност...

  Пълен текст


 • ПРАКТИКО-ПРИЛОЖНА ЛИЧНА ЗАЩИТА

  2009-05-14

  ПРАКТИКО-ПРИЛОЖНА ЛИЧНА ЗАЩИТА

  Гост - лектор, на Колеж и гимназия по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец",  ще бъде Тони Петров - главен инструктор по полицейска лична защита на МВР.

  Пълен текст


 • Класиране - Бодигард 2009

  2009-04-30

  Класиране - Бодигард 2009

  П О Б Е Д И Т Е Л в Квалификационния турнир "БОДИГАРД" на  Професионална гимназия по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец" е  отборът на ІХ клас на Гимназия по охрана и сигурност „Свети Георги Победоносец", София.

  Пълен текст


 • ПОКАНА за квалификация "БОДИГАРД 2009"

  2009-04-18

  ПОКАНА за квалификация "БОДИГАРД 2009"

  Квалификационен турнир по Бойни приложни спортове "Бодигард 2009", по случай патронния празник на Професионална гимназия и колежи по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец", ще се проведе на 27 и 28 април, 2009 година!!!

  Пълен текст


 • Първи стъпки в една отговорна професия

  2009-03-14

  Първи стъпки в една отговорна професия

  Как да спасим децата си от насилието  и агресията на външната среда! Страхът на родителите е основателен и все по-силен в последните години!

  Може ли забързаният и динамичен ден на родителите да осигури време и грижа за сигурността на техните деца - вече ученици! Разбира се, че не може, а резултатът от прехвърлянето на отговорността за сигурността на учениците, на други отговорни организации е с ясен и вече утвърдил се резултат - насилие сред младите хора, много жертви от това насилие и труден за овладяване процес на ескалираща агресия, омраза и жестокост.

  Какво правим ние ? Изграждаме стратегии не за насилие, а за опазване!

  Пълен текст

5 6 7 8 9